PIDZ ontvangt Anders Award van Met David

Anders durven kijken naar personeel en organisatie door het innovatief en effectief inzetten van talentmanagement. Ieder jaar reikt Met David, professionals in talentmanagement, de Anders Award uit aan één van haar relaties die iets unieks heeft gepresteerd op dit vlak. En dit jaar valt PIDZ in de prijzen.

Vorige week ontvingen algemeen directeur Hetty van Dommelen en eigenaar Ron Simmer de Anders Award uit handen van Mieke ten Have en Danny Hoedemaekers van Met David. Mieke ten Have verklaarde tijdens de uitreiking de keuze voor PIDZ: “Afgelopen jaar heeft de directie van PIDZ het MT ingericht door op een andere manier naar de MT-leden te kijken.”

“Niet alleen door het in kaart brengen van ieders talenten en de ontwikkelbaarheid van ieders competenties in relatie tot hetgeen de organisatie vraagt,” vervolgt ze, “maar door een stap verder te gaan en oog te hebben voor de samenwerking van medewerkers op basis van hun talenten. Dit komt de kwaliteit van de organisatie ten goede.”

Hetty van Dommelen ging na de uitreiking van de Anders Award dieper in op wat de andere kijk van PIDZ op talent in de organisatie inhoudt: “Wij hebben de kernwaarden vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom gaan we in de toekomst werken met functienamen en -omschrijvingen die anders zijn dan anders. Standaard functiebeschrijvingen stoppen medewerkers namelijk in een strak keurslijf, terwijl wij er juist in geloven dat onze medewerkers de verantwoordelijkheid nemen om aan de hand van hun eigen kwaliteiten zelf invulling te geven aan hun werk.”

Uiteindelijk hebben zorginstellingen en zzp’ers hier ook baat bij. “Met deze werkwijze halen we het beste in onze medewerkers naar boven. Ze werken vanuit hun passie en weten als geen ander hoe zij zorginstellingen en zzp’ers het beste van dienst kunnen zijn. Als we ze daarin stimuleren en het vertrouwen geven, zullen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en zal de samenwerking alleen maar sterker worden,” aldus Hetty.

27 februari 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.