PIDZ op Zorg & Facility beurs

Van 9 tot en met 11 april vindt de Zorg & Facility beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs is dé ontmoetingsplek voor zorgbestuurders en -managers om inspiratie op te doen over goederen en diensten die zorginstellingen en hun medewerkers nodig hebben om optimale zorg te verlenen. Natuurlijk zijn wij hier ook aanwezig!

Ontmoet onze experts
Of je nu vragen hebt over de wet DBA, een optimale samenwerking tussen zorgprofessionals en zzp’ers of ons systeem. Onze experts staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden in onze stand. Ook hebben wij diverse sprekers uitgenodigd die namens PIDZ een theatersessie verzorgen: Onno Hamburger, Joris Arts en Boukje Keijzer. Zij vertellen je graag alles over werkgeluk, innovatie en ontregelen in de zorg.

Meld je aan voor een gratis ticket
We willen jou graag uitnodigen om aanwezig te zijn op de beurs en een plek te reserveren voor een van de theatersessies. Meld je dus snel aan. Zien we jou op 9, 10 of 11 april in de Jaarbeurs Utrecht? De toegang is gratis!

Vergeet niet om deze post te delen.

Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.