PIDZ organiseert webinarserie over ondernemerschap in de zorg

In de maand mei organiseren wij een serie van drie gratis interactieve webinars van ongeveer een uur waarin onze experts hun kennis delen over het zelfstandig ondernemerschap in de zorg. Natuurlijk is er ook alle ruimte om live jouw vragen te stellen. De experts beantwoorden deze direct. De drie webinars hebben een specifiek thema waarmee we aansluiten op de vele vragen die aan ons gesteld worden: wetgeving, financiën en werkgeluk. 

Webinarserie Hoe om te gaan met..?

De wet DBA en webmodule – Boris Emmerig – 12 mei, 11.00-12.00 uur
Boris Emmerig, advocaat en belastingadviseur, is expert op het gebied van wetgeving voor zelfstandig ondernemers in de zorg. Hij weet dan ook precies hoe het zit met de wet DBA, de webmodule en hoe jij hiermee om moet gaan en waar je rekening mee moet houden. En wat heeft de coronacrisis voor invloed op de criteria en controles van de Belastingdienst? Dit deelt hij graag met je tijdens dit webinar. 

Jouw administratie als zzp’er – Jack van Ansem – 20 mei, 11.00-12.00 uur
Als eigenaar van Allizo, het administratiekantoor voor zzp’ers in de zorg, hoort Jack van Alsem dagelijks waar je als zelfstandig zorgprofessional mee worstelt op gebied van financiën. Aangifte doen, aftrekposten, btw-vrijstelling, financiële regelingen tijdens de coronacrisis en verzekeringen voor zelfstandigen: Jack legt het graag helder voor je uit.  

Werkgeluk – Arjen Banach – 27 mei, 11.00-12.00 uur
Werkdruk, stress, ziekte… De coronacrisis heeft een flinke impact op ons in de zorg. Arjen Banach zelf heeft een achtergrond in de zorg en is een veelgevraagd spreker op het gebied van werkgeluk. In dit webinar geeft hij je tips en handvatten om je werkgeluk als zelfstandig ondernemer weer op peil te brengen én te houden.

Meer informatie
Wil je meer weten over onze webinars? Op onze website www.pidz.nl/webinar lees je alle praktische informatie. 

Aanmelden
Meld je nu alvast aan voor één of alle webinars om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemen in de zorg. Kun je er niet bij zijn, maar wil je de webinar wel later terugkijken? Laat dan je gegevens achter op de website. We sturen je vervolgens na afloop van het webinar een link op waarmee je de opname terug kunt kijken.

11 mei 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.