PIDZ Plus event: voor expertise in de zorg

Wil jij volledig op de hoogte gebracht worden over alle ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemen in de zorg? Zorg dan dat je op donderdag 7 mei aanwezig bent bij ons PIDZ Plus event!

Lezingen van experts
De gastsprekers zijn experts op het gebied van de wetgeving, de Belastingdienst, de zorg, het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dit is dus dé kans om kennis op te doen en antwoorden te krijgen op je vragen. Zodat je goed voorbereid bent op jouw toekomst als ondernemer in de zorg.

Netwerken
Natuurlijk bieden we je ook de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken met je collega-zzp’ers. Zo krijg je niet alleen informatie en inspiratie van onze experts, maar kun je ook tips en ervaringen uitwisselen met collega’s uit het vak.

Ben je benieuwd hoe een dag PIDZ Plus eruit ziet? En wil je meer weten over het volledige dagprogramma? Kijk dan op onze gloednieuwe PIDZ Plus pagina.

Kosten
Ben jij erbij op donderdag 7 mei aanstaande? Bestel jouw persoonlijke toegangsticket dan via onderstaande button. De kosten voor een ticket zijn €80,-. Ben je ingeschreven bij PIDZ? Dan betaal je €16,-. Hiervoor ontvang je:

  • Een uitgebreid dagprogramma met vooraanstaande experts in de zorg;
  • Alle ruimte voor het stellen van vragen aan experts;
  • Specialistenplein voor informatie en mogelijke samenwerkingen;
  • Gelegenheid tot netwerken met mede-zzp’ers in de zorg;
  • Een PIDZ Plus certificaat ter bevestiging van je aanwezigheid;
  • Ontvangsthapje, geheel verzorgde lunch en afsluitende borrel;
  • Gratis parkeergelegenheid bij de locatie.

19 februari 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.