PIDZ PLUS: voor herhaling vatbaar

Met PIDZ PLUS een aantal weken achter ons is het tijd om terug te blikken. Dit doen we met Anasuya Koopmans (aanwezig in Wijchen) en Thom van den Bossche (Zoetermeer). Hoe hebben zij de netwerkbijeenkomst ervaren?

Anasuya en Thom zijn zeer te spreken over PIDZ PLUS. Beiden zouden het ook aanraden bij (niet)-PIDZ’ers. ,,Hoe dagvoorzitter John van der Sanden en Lex Tabak de dag hebben geregisseerd was echt top. Zelfs de minder interessant onderwerpen konden zij boeiend maken door het interactief te houden”, zegt Thom, die bij PIDZ Roosendaal staat ingeschreven. ,,De sfeer vond ik heel goed.”

Anasuya van PIDZ Nijmegen over het programma: ,,Ik kwam tot nieuwe inzichten. Dat je bijvoorbeeld 70 procent van je omzet maar bij één opdrachtgever kan generen of dat je de Belastingsdienst moet kunnen aantonen dat je een zorgplan hebt. Erg interessant.”

Netwerken

Anasuya blikt met een tevreden gevoel terug op PIDZ PLUS. ,,Super om ook eens een gezicht te krijgen bij de mensen die je regelmatig spreekt. Daarnaast was alles supergoed verzorgd.”

Ook Thom meldt zich de volgende keer graag opnieuw aan voor de netwerkbijeenkomst. ,,Je gaat met meer kennis naar huis, dan dat je aankomt. En dat netwerken met medePIDZ’ers is echt top.”

Wat hij nog graag zou zien? ,,Als je wat meer casussen kunt bespreken met elkaar over omgang met cliënten, bijvoorbeeld. Een soort intervisie.” Wellicht dat dit bij de volgende PIDZ PLUS op de agenda staat.

2 november 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.