PIDZ PLUS: voor herhaling vatbaar

Met PIDZ PLUS een aantal weken achter ons is het tijd om terug te blikken. Dit doen we met Anasuya Koopmans (aanwezig in Wijchen) en Thom van den Bossche (Zoetermeer). Hoe hebben zij de netwerkbijeenkomst ervaren?

Anasuya en Thom zijn zeer te spreken over PIDZ PLUS. Beiden zouden het ook aanraden bij (niet)-PIDZ’ers. ,,Hoe dagvoorzitter John van der Sanden en Lex Tabak de dag hebben geregisseerd was echt top. Zelfs de minder interessant onderwerpen konden zij boeiend maken door het interactief te houden”, zegt Thom, die bij PIDZ Roosendaal staat ingeschreven. ,,De sfeer vond ik heel goed.”

Over de ochtend geen onvertogen woord. Anasuya van PIDZ Nijmegen: ,,Ik kwam tot nieuwe inzichten. Dat je bijvoorbeeld 70 procent van je omzet maar bij één opdrachtgever kan generen of dat je de Belastingsdienst moet kunnen aantonen dat je een zorgplan hebt. Erg interessant.”

Het middagprogramma in Wijchen viel bij Anasuya – en meerdere PIDZ’ers – niet in de smaak. ,,Erg jammer dat deze coach regelmatig de plank missloeg. Ze besefte niet zo goed wat het werken als zzp’er in de zorg inhoudt. De rollenspelen waren wel erg leuk moet ik zeggen.” Daarop is het programma een week later in Zoetermeer aangepast.

Netwerken

Toch blikt ook Anasuya met een tevreden gevoel terug op PIDZ PLUS. ,,Super om ook eens een gezicht te krijgen bij de mensen die je regelmatig spreekt. Daarnaast was alles supergoed verzorgd.”

Ook Thom meldt zich de volgende keer graag opnieuw aan voor de netwerkbijeenkomst. ,,Je gaat met meer kennis naar huis, dan dat je aankomt. En dat netwerken met medePIDZ’ers is echt top.”

Wat hij nog graag zou zien? ,,Als je wat meer casussen kunt bespreken met elkaar over omgang met cliënten, bijvoorbeeld. Een soort intervisie.” Wellicht dat dit bij de volgende PIDZ PLUS op de agenda staat.

2 november 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.