PIDZ sluit partnerschap met Allizo

Allizo - Jack & Geert - PIDZ partner

Bij PIDZ zijn we er voor je. We nemen je door middel van ons mijnPIDZ-systeem werk uit handen. Dat maakt efficiënt en adequaat werken mogelijk, zodat je tijd overhoudt voor hetgeen dat je het liefste doet: zorgen voor mensen. Maar er komt meer kijken bij ondernemerschap; administratie, belastingen, aangifte… Ook op dat vlak willen we er voor je zijn als zelfstandig zorgprofessional.

Daarom hebben wij onze handen ineen geslagen met een partner die je zorgen op dat vlak volledig uit handen kan nemen: Allizo.

Allizo is hét online administratiekantoor voor zzp’ers in de zorg. Met eenvoudige digitale tools, kennis van zaken en persoonlijk advies, zorgen zij op laagdrempelige wijze dat je boekhouding altijd in orde is. Ze bieden een compleet en betaalbaar pakket, geven proactief advies en benutten alle fiscale voordelen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Allizo? Kijk dan snel op www.allizo.nl.

5 februari 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.