PIDZ Stop een groot succes!

De eerste editie van de PIDZ Stop (regio Zuid) afgelopen week was een groot succes. De reacties van de (zelfstandige) zorgprofessionals, flexwerkers en introducees spraken boekdelen. Zij voelden zich thuis. En dat is wat PIDZ wil bereiken met dit evenement.

Inkie Struyk, trainer en coach, vertelde over het (her)vinden van de balans tussen werk en privé, een actueel onderwerp vandaag de dag. We worden geleefd door alle drukte, op het werk en thuis. En daardoor vergeten we te kiezen wat we écht belangrijk vinden. Op ludieke wijze reikte Inkie handvatten aan om hieraan te werken. “Een inspirerende en enerverende workshop”, concludeerden de PIDZ’ers.

Maar wat is een PIDZ Stop zonder afsluitende borrel? Onze (zelfstandige) zorgprofessionals konden hun verhalen kwijt, kwamen met tips en vragen of deelden hun ervaringen. Zij verlenen dikwijls hun zorg alleen. Sparren met collega’s past vaak niet in het krappe tijdschema. De PIDZ Stop voelde voor hen als thuiskomen. Zij vertrokken met een lach op hun gezicht en rugzak vol handige tips.

Hier wil jij de volgende keer toch bij zijn?! Check onze sociale kanalen voor een sfeerimpressie.

22 februari 2017

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.