Informeren, inspireren, netwerken tijdens PIDZ Plus

Een dag vol unieke tips van experts, inspirerende verhalen en het laatste nieuws over de zorg. Meld je aan voor PIDZ Plus.

PIDZ Plus | 30 oktober Roosendaal | 6 november Zwolle

PIDZ Plus: 45 euro korting voor PIDZ'ers
PIDZ Plus: 45 euro korting voor PIDZ'ers

Informeren, inspireren, netwerken tijdens PIDZ Plus

Een dag vol unieke tips van experts, inspirerende verhalen en het laatste nieuws over de zorg. Meld je aan voor PIDZ Plus.

PIDZ Plus | 30 oktober Roosendaal | 6 november Zwolle

PIDZ Plus in Roosendaal en Zwolle

Dit najaar geven we in Roosendaal (30 oktober) en Zwolle (6 november) een vervolg aan onze succesvolle PIDZ Plus-reeks. Tijdens PIDZ Plus kun jij je volledig bij laten praten over alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je vragen over de webmodule? BIG-II? De verplichte AOV? Onze experts weten hier alles over!

Wie zijn onze sprekers?

Zorgexperts Lex Tabak (van SoloPartners) en Niek van den Adel kijken ieder op hun manier naar de zorg en de rol die zzp’ers hierin spelen. Tijdens hun lezingen gaan zij de diepte in om je te informeren en te inspireren. En natuurlijk komt ook algemeen directeur Hetty van Dommelen je bijpraten over de laatste ontwikkelingen bij PIDZ.

Lex Tabak

Lex Tabak (SoloPartners) brengt je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot zzp’ers in de zorg. Als expert kan Lex antwoord geven op de meest complexe vragen die op dit moment spelen in de zorg.

Niek van den Adel

Niek van den Adel vertelt vanuit zijn eigen ervaringen in de gezondheidszorg een inspirerend verhaal over persoonlijk contact. Niek laat je realiseren waarom jij ooit startte als zorg-professional. Een verhaal dat zorgt voor kippenvel.

John van der Sanden

John van der Sanden is dagvoorzitter en huiscabaretier van PIDZ. Door zijn ervaring in de zorg, weet hij met zijn vragen en liedjes de juiste snaar te raken.  John zorgt met zijn humor voor een lach tussen de serieuze onderwerpen.

Hetty van Dommelen

Als algemeen directeur is Hetty van Dommelen altijd aanwezig bij de PIDZ Plus. Ze praat je bij over de laatste ontwikkelingen en toekomstplannen bij PIDZ en staat tijdens het vragenuurtje klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat kun je verwachten?

Zorg dat je erbij bent op 30 oktober of 6 november. Want we hebben weer een informatief, inspirerend en afwisselend programma voor je opgesteld, met:

  • Twee lezingen van vooraanstaande experts in de zorg
  • Zorginstellingen aan het woord
  • Lezing over het online trainingsaanbod van Goodhabitz
  • Gelegenheid tot netwerken met mede-zzp’ers in de zorg
  • Alle ruimte voor vragen aan diverse PIDZ-medewerkers
  • Uitgebreide lunch
  • Certificaat PIDZ Plus
  • Borrel ter afsluiting
PIDZ Plus | Wat kun je verwachten

Meld je vandaag nog aan voor PIDZ Plus

 

Hét evenement voor zelfstandige zorgprofessionals. Met ons inspirerende en afwisselende programma gaat iedereen naar huis met een glimlach en een tas vol antwoorden. Bestel hieronder jouw ticket. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via evenementen@pidz.nl.

Weet jij de weg naar Roosendaal of  Zwolle?

PIDZ Plus Roosendaal wordt gehouden in het Talentencentrum Zuidwest en PIDZ Plus Zwolle wordt gehouden in de Nieuwe Buitensociëteit. Beide locaties zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of auto. Bekijk hieronder hoe je er komt!

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.