Praktijktrainingen Omgaan met lastig en dwingend gedrag/agressie en Fysieke weerbaarheid

Twee nieuwe trainingen in de PIDZ Academie: de praktijktrainingen omgaan met lastig en dwingend gedrag/agressie en Fysieke weerbaarheid. Deze trainingen, aangeboden in samenwerking met onze nieuwe partner Corpus Sanum, zijn te volgen op diverse locaties door heel Nederland.

Praktijktraining Omgaan met lastig en dwingend gedrag/agressie
Tijdens de training leer je vaardigheden waardoor je professioneel kunt blijven handelen in (hevige) agressiesituaties. Preventief, de-escalerend, adequaat, waarbij je je jouw eigen emoties en gedragsneigingen kunt controleren. Voor het behalen van deze training ontvang je 6 accreditatiepunten voor het SKJ-register en 6 accreditatiepunten voor het V&VN-register.

Praktijktraining Fysieke weerbaarheid
Tijdens deze training leer je hoe je in agressiesituaties fysiek en in de juiste proporties kunt ingrijpen of anderen assisteert. Voor het behalen van deze training ontvang je 7 accreditatiepunten voor het SKJ-register en 7 accreditatiepunten voor het V&VN-register.

Kosten
Schrijf je je voor 5 april aanstaande in voor één van de geplande trainingen? Dan betaal je het voordelige welkomsttarief van €299,- (btw-vrij). Na deze datum kosten de trainingen €309,-.

Over Corpus Sanum
De specialisten van Corpus Sanum hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van trainingen op het gebied van lastig en dwingend gedrag of agressie. Vele cursisten uit de zorg gingen je dan ook voor.

Aanmelden
Wil je meer weten of je aanmelden voor de praktijktraining omgaan met lastig en dwingend gedrag en agressie en/of fysieke weerbaarheid? Kijk dan op www.pidzacademie.nl. Aanmelden kan met je inloggegevens van mijnPIDZ.

2 maart 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.