Succesvolle start project ‘Met zorg verbonden’

De speelochtend voor de kinderen van de Prins Willem-Alexanderschool mag met recht een succes worden genoemd. Een ballonnenclown, ijskar, springkussen, luchtkasteel en bellenblaas. Het was er allemaal voor de leerlingen uit Veldhoven.

Femke Ritz van de PWA-school vond het een fantastische ochtend.  “Super hoe we door het team van PIDZ Eindhoven zijn ontvangen. Alle leerlingen en het team hebben genoten van een sfeervolle en goed georganiseerde ochtend. Wij kijken terug op een geslaagde dag.”

Over enkele weken gaat PIDZ in het kader van dierendag naar Veldhoven om met de 75 leerlingen te snoezelen met dieren. Organisator Michel van Dinther: “Een fantastisch begin van een project dat alleen nog maar mooier gaat worden. Dit gunnen we de kinderen enorm.”

Met zorg verbonden

Het project Met zorg verbonden is in het leven geroepen omdat PIDZ graag iets wil terugdoen voor de maatschappij. Wat houdt het precies in? Een jaar lang de kinderen van de PWA-school, waar de leerlingen speciaal onderwijs volgen omdat zij moeilijk kunnen leren en een (meervoudige) beperking hebben, verblijden. Waar de school normaal gesproken niet het budget of organisatorisch vermogen heeft, daar springt PIDZ bij om de activiteiten wel mogelijk te maken.

22 september 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.