Samenwerking GoodHabitz eindigt binnenkort

De samenwerking tussen PIDZ en GoodHabitz stopt binnenkort. Wie onlangs een training is begonnen of van plan is nog een e-learning te starten, heeft tot 1 september de tijd om deze af te ronden.

Dat de samenwerking stopt, heeft te maken met het feit dat te weinig mensen gebruik hebben gemaakt van de e-learningmodules van GoodHabitz. PIDZ vindt ontwikkeling erg belangrijk, ook op persoonlijk vlak. Daarom kregen de zorgprofessionals een account, als bedankje, op de dag van de zorg in 2019.

Vanaf 1 september krijg je geen toegang meer tot GoodHabitz. Wie nog vlug een cursus Timemanagement, Knopen doorhakken of omgaan met agressie wil volgen, heeft dus nog een maand de tijd.

PIDZ Academie

Maar niet getreurd. Bijscholen kun je als zzp’er blijven doen via de PIDZ Academie, waar ook e-learningmodules en praktijktrainingen te vinden zijn. Wil je meedoen aan het traject voor het HKZ-certificaat? Dat kan ook via de PIDZ Academie. Dit start op 27 augustus.

Voor vragen kun je terecht bij academie[at]pidz.nl.

Bekijk hieronder de uitleg over de PIDZ Academie: 

30 juli 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.