Sandor Brouwer nieuwe algemeen directeur PIDZ

Per 23 januari 2023 is Sandor Brouwer de nieuwe algemeen directeur van PIDZ. Hij volgt Hetty van Dommelen op, die besloot haar werkzaamheden bij PIDZ neer te leggen. Samen met commercieel directeur Jordie van Geel en financieel directeur Maryse Trommelen vormt Sandor het nieuwe directieteam.

Sandor is een ervaren bestuurder die onder andere leiding gaf aan SpotOnMedics, een hard groeiend bedrijf op het snijvlak van gezondheidszorg en software. Nu wil hij met PIDZ de volgende stap zetten, zodat we met ons netwerk van zorgprofessionals echt een verschil kunnen blijven maken in de komende jaren.

Warme ontvangst
In de afgelopen week is Sandor warm ontvangen binnen PIDZ en begonnen met de eerste kennismakingsgesprekken. “Ik ben vereerd om de kans te krijgen om zo’n talentvol en toegewijd team te leiden en ik kijk ernaar uit om verder kennis te maken én samen te werken met collega’s, franchisenemers en zorginstellingen om samen een blijvende en positieve impact te hebben op cliënten in de zorg.”

Binnenkort publiceren wij een uitgebreid interview met Sandor waarin hij zichzelf verder voorstelt en ingaat op zijn keuze voor PIDZ.

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.