Als verpleegkundige op vakantie met stichting Wielewaal?

stichting wielewaal - verpleegkundige

Aan het werk via stichting Wielewaal, maar ook op vakantie in eigen land? Je bezorgt de cliënten als verpleegkundige niveau 4 of 5 een onvergetelijke week. Meld jij je aan?

Dit jaar gaat de reis naar De Lutte, van 3 tot en met 10 juli. Een dagje naar Duitsland? Met de cliënten naar het zwembad, de dierentuin in de buurt of een terrasje pakken in Enschede? Als je meegaat, hoef je je zeker niet te vervelen. PIDZ’er Carolien Blesgraaf ging vorig jaar mee met stichting Wielewaal en vertelde in de Wij-krant wat ze van het avontuur vond.

,,Het is zo ongedwongen allemaal, met zeeën van tijd voor de cliënt
Carolien Blesgraaf

Unieke ervaring

Door deze midweek ben ik erachter gekomen waarom ik ook alweer in de zorg ben gaan werken”, zegt Carolien. Voor haar zat het in de kleine dingen. ,,Als een cliënt het spannend vindt, dan heb je gewoon de tijd om erbij te blijven tot de cliënt meer ontspannen is. Normaal gesproken ren je van de een naar de ander. Dat hoeft nu niet.”

Wat deze midweek Bennekom voor Carolien zo bijzonder heeft gemaakt? ,,Het is zo ongedwongen allemaal, met zeeën van tijd voor de cliënt. In een verzorgingshuis kan een feestje niet doorgaan als een bewoner is gevallen. De twee zorgprofessionals moeten dan helpen en de rest moet dan wachten. Hier kan dat wel, want je hebt nog acht anderen die met de cliënten iets kunnen doen.” Ze zou het zo weer doen. ,,Dit is gewoon een unieke ervaring.”

Aanmelden

Bezorg jij de cliënten een week die ze niet snel meer zullen vergeten en wil je ook het gevoel ervaren dat je écht op vakantie bent? Bekijk hier de opdracht in mijnPIDZ.

30 juni 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.