‘Uiteindelijk willen we naar de beste match’

Al sinds de oprichting staat bij PIDZ kwalitatieve zorg voorop. Maar net zoals de zorgsector continu verandert, zit ook PIDZ niet stil. Dit jaar staat in het kader van het borgen en doorontwikkelen van kwaliteit. In alle lagen zal de kwaliteit groeien, bij zowel zorgprofessionals en medewerkers als in de software.

Tommie Tholen, mijnPIDZ:

,,Waar we als PIDZ Development naartoe willen werken, is een match transformeren naar een geschikte match en uiteindelijk faciliteren in de beste match. Het begint bij het maken van een geschikte match. Dit willen we mogelijk maken door kwalificaties, bhv-diploma of ervaring met tilliften bijvoorbeeld, toe te voegen aan de profielen van de zorgprofessionals. Zo kunnen planners en managers makkelijker een geschikte zorgprofessional vinden, want zij weten precies waar behoefte aan is. Dit gaan we eerst in kaart brengen met behulp van alle vestigingen. Aan de hand daarvan willen we de zorgprofessionals mobiliseren om in ieder geval die kwalificaties te behalen waar behoefte aan is. Naast zorginstellingen, zijn ook de zorgprofessionals hierbij gebaat. Als in een bepaalde regio sterke vraag is naar een bhv-cursus en je beschikt niet over dit certificaat dan krijg jij deze uitnodiging niet. Zorgprofessionals kunnen zich nóg meer onderscheiden. Uiteindelijk werken we allemaal naar hetzelfde doel: de zorg verbeteren. Dit is een van de cruciale stappen om dit te faciliteren.”

22 mei 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.