Uitgelicht: John van der Sanden | PIDZ PLUS-dagvoorzitter

Toen het niet lukte met zijn studie in Nijmegen, besloot John van der Sanden om de zorg in te gaan: hij deed de inservice-opleiding in de Z-zorg. Het werden hele leerzame jaren waaraan hij nog altijd met veel plezier terugdenkt. Dat hij daarna Nederlands studeerde en het theater indook, laat zien dat John graag van alle markten thuis is. En al zijn ervaringen komen goed van pas om te doen wat hij graag doet.

John van der Sanden is dagvoorzitter en inmiddels bijna de huiscabaretier van PIDZ. Hij zorgt ervoor dat het programma in goede banen wordt geleid en dat het publiek krijgt waar het voor komt. Daarnaast vindt hij het niet onbelangrijk dat de sfeer optimaal is: de juiste toon zorgt er immers voor dat de boodschap goed overkomt. Hij zorgt voor ruimte om de vragen te stellen en hij vat de belangrijkste boodschappen van de sprekers – al dan niet muzikaal – ook nog eens even samen.

“Ik wil een gastheer zijn, die weet waarom iemand naar de bijeenkomst komt. Die verstand van zaken heeft, maar het niet allemaal weet. Die vragen stelt om te verhelderen en die ervoor zorgt dat de aanwezigen aan het einde van de bijeenkomst met een goed gevoel weer naar huis gaan. Het nuttige met het aangename verenigd.”

Wil jij John aan het werk zien? Meld je dan nu nog aan via onderstaande button. Let op: er is nog maar een aantal plaatsen beschikbaar! Na aanmelding neemt PIDZ contact met je op.

http://bit.ly/pidz-plus-aanmelden

29 maart 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.