Uitgelicht: Lex Tabak | PIDZ PLUS-gastspreker

Tegenwoordig wordt hij gezien als dé expert op gebied van zzp’ers in de zorg. De basis hiervoor legde Lex Tabak 13 jaar geleden, in 2006, toen hij vanachter een laptop op een boorplatform startte met een blog over dit thema. Inmiddels is hij zelf al 15 jaar zzp’er en heeft hij zijn verpleegkundig beroep definitief verwisseld voor belangenbehartiger van zelfstandig zorgprofessionals.

Lex Tabak is werkzaam voor brancheorganisatie SoloPartners en komt op 27 maart en 3 april naar onze PIDZ PLUS-bijeenkomsten om jou te informeren over de laatste stand van zaken over zzp’ers in de zorg. Wat is de stand van zaken met de wet DBA? Hoe zit het met keurmerken? Waar moet je rekening mee houden als zzp’er in de zorg?

De zzp’er in de zorg is steeds vaker in het nieuws en niet altijd op een heel positieve wijze. Ze zouden duur zijn, hetzelfde zijn als medewerkers in dienst en ook nog eens weinig flexibel omgaan met hun agenda. Lex werkt al ruim 10 jaar actief aan een goede en zelfstandige positie voor de zzp’er in de zorg. Dit doet hij omdat hij van mening is dat we zoveel mogelijk zorgprofessionals moeten behouden voor de zorg en daar maakt de zzp’er in de zorg een belangrijk onderdeel vanuit.

Met behulp van een presentatie neemt Lex de meest belangrijke ontwikkelingen door en is er volop mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wil jij ook deelgenoot worden van het laatste nieuws over zzp’ers in de zorg? Meld je dan nu nog aan via onderstaande button. Let op: er is nog maar een aantal plaatsen beschikbaar! Na aanmelding neemt PIDZ contact met je op.

http://bit.ly/pidz-plus-aanmelden

25 maart 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.