Uitgelicht: Niek van den Adel | PIDZ PLUS-gastspreker

Een crash met zijn motor veroorzaakt een dwarslaesie bij Niek van den Adel. Hierdoor komt hij veelvuldig in aanraking met de zorg en valt hem als “horecajongen” iets op. De gastvrijheid die hij zo gewend is uit de horeca, blijkt in de zorg geen vanzelfsprekendheid te zijn.

Niek van den Adel, erkend keynotespreker, komt op 27 maart en 3 april naar onze PIDZ PLUS-bijeenkomsten om jou met zijn persoonlijke verhaal te inspireren. Positieve gezondheid staat hierin centraal voor zowel zorgprofessional als zorgvrager. Hoe komt het nou dat die gastvrijheid in de zorg niet vanzelfsprekend is? Wat kunnen we hier samen aan veranderen? En wat kun jij als zelfstandig zorgprofessional doen?

Op geheel eigen wijze brengt Niek je ‘terug naar de bedoeling’. Hij zet je aan het denken over de essentie waarom werken in de zorg zo mooi kan zijn. Over jouw keuzes om de zorg in te gaan en jouw passie vóór de zorg. Om één tipje van de sluier te lichten; hij ziet een belangrijke rol weggelegd voor zzp’ers om de zorg weer persoonlijker te maken. Een gedachte die perfect aansluit bij de missie van PIDZ.

Wil jij het hele verhaal van Niek horen? Meld je dan nu nog aan via onderstaande button. Let op: er is nog maar een aantal plaatsen beschikbaar! Na aanmelding neemt PIDZ contact met je op.

http://bit.ly/pidz-plus-aanmelden

19 maart 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.