Van aanmelden tot eerste opdracht: hoe werkt dat bij PIDZ?

Je bent zzp’er in de zorg en wil je bij PIDZ aanmelden. Mooi! Wij zijn altijd op zoek naar zelfstandig zorgprofessionals met een groot zorghart die we kunnen koppelen aan zorginstellingen. Voordat je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag kunt, doorloop je eerst een uitgebreid en persoonlijk intakegesprek. We nemen dit intakeproces erg serieus, omdat we de beste kwaliteit van zorg willen bieden aan zorginstellingen en hun cliënten en patiënten.

In dit artikel leggen we je graag uit hoe het proces van aanmelding tot eerste opdracht er bij PIDZ uitziet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en je goed kunt voorbereiden.

1. Aanmelding op de website

Je bent overtuigd en hebt besloten je aan te melden via onze website. We willen natuurlijk graag weten wie je bent en wat we voor je kunnen betekenen. Daarom vragen we je in ons inschrijfformulier alvast om een aantal gegevens. Belangrijke dingen die we van je willen weten zijn: je naam, de functie waarin je werkzaam bent en natuurlijk je CV.

2. Verwerken van je aanmelding

Je aanmelding komt binnen bij één van onze vestigingen. Eén van onze gespecialiseerde recruiters gaat hier binnen een week mee aan de slag en bekijkt of er een match is. Kunnen wij bieden waar jij naar op zoek bent? En andersom? Extra belangrijk tijdens deze stap is de beoordeling van je CV. Sluit dit aan bij de eisen en wensen van onze opdrachtgevers? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wanneer dit niet het geval is, laten we je uiteraard ook iets weten.

3. Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek drinken we samen een (digitaal) kopje koffie of thee. Hoe snel dit gesprek plaatsvindt, is afhankelijk van je profiel en mogelijkheden in jouw en onze agenda’s. Uiteraard doen we ons best dit zo snel mogelijk in te plannen. We stellen je enkele vragen over wie je bent en wat je drijfveren zijn. En natuurlijk is er voor jou ook alle ruimte om jouw vragen aan ons te stellen. Na dit gesprek bepalen we allebei of we de samenwerking met elkaar aan willen gaan.

4. Toegang tot mijnPIDZ

Zien we allebei een samenwerking zitten? Dan volgt er zo snel mogelijk een tweede gesprek op de PIDZ-vestiging waarin we je aanmelding compleet maken. Wat heb je nodig voor dit gesprek?

  • Je behaalde diploma’s en certificaten in de zorg
  • Geldig paspoort of ID
  • Geldig VOG
  • Uittreksel inschrijving KvK
  • Verzekeringspolis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Lidmaatschap klachtenregeling

We controleren deze documenten – sommige onder een speciale blauwe lamp – en geven je uitleg over ons mijnPIDZ-systeem.

5. Profiel compleet maken

Na het intakegesprek weet je hoe ons systeem werkt en kun je thuis verder je profiel aanvullen met de gewenste documenten, maar natuurlijk ook je uurtarief en maximale reisafstand. Onze recruitersdoen zo snel mogelijk nog één laatste check en vervolgens kun je aan de slag!

6. Aan de slag!

Zodra je profiel compleet is, ontvang je de eerste uitnodigingen van zorginstellingen die bij jou passen. Wanneer je de opdracht accepteert en de zorginstelling dit goedkeurt, is de opdracht definitief. Er wordt automatisch een overeenkomst van opdracht aangemaakt door het systeem en je kunt aan de slag!

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.