Voor zorgprofessionals

Werken in de zorg,
maar dan op jouw manier

De leukste opdrachten in de zorg vind je via PIDZ

Natuurlijk wil je werken in de zorg. Voor andere mensen zorgen, is het mooiste wat er is. Maar alleen als je het helemaal kunt aanpakken zoals jij dat wilt. Bij PIDZ kan dat. Via PIDZ sta je in verbinding met opdrachtgevers. Jij bepaalt wat ons netwerk verder voor jou kan betekenen. Je bent tenslotte niet voor niets voor jezelf begonnen.

Vind leuk werk

Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via PIDZ. Jij bepaalt zelf wat je leuk vindt, in welke branche en hoeveel je werkt. Snel en eenvoudig via ons systeem. Hoe heerlijk is dat?

Bepaal alles zelf

Je bepaalt zelf je agenda, uurtarief en waar en hoe je je werk graag doet. Voor onze diensten krijgen we een servicevergoeding van opdrachtgevers. Jou kost dat helemaal niks.

Blijf op de hoogte

Wet- en regelgeving? Ondernemerschap? Samen met onze gerenommeerde partners houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo is je kennis altijd up to date.

Zelfstandig en toch nooit alleen

Via PIDZ koppel je alles wat leuk is aan zelfstandig werken in de zorg. Wij helpen je het maximale uit je onderneming te halen, jij doet waar je gelukkig van wordt. Bijkletsen, uithuilen, een high-five uitwisselen? Bij PIDZ sta je er nooit alleen voor.

Zzp - Voor zzp'ers in de zorg 1

De voordelen van PIDZ

Vind jouw match snel en eenvoudig via mijnPIDZ®

“PIDZ biedt mij vrijheid”

Esperance, zzp’er

+6.000 zorgprofessionals gingen je voor

Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via PIDZ. Denk
bijvoorbeeld aan opdrachten in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, GGZ, verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen en justitiële inrichtingen.

Direct inschrijven

Wil jij ook zelf bepalen hoe, voor wie en wanneer je werkt? Meld je aan. 

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals zoals jij: mensen met kennis van zaken en hart voor de zorg.

Meer weten

Bij PIDZ bieden we zelfstandig zorgprofessionals een thuis. Want je kunt alleen goed voor een ander zorgen als er ook goed voor jou wordt gezorgd. 

Met vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd vlakbij. 

Bij PIDZ geloven we in mensen. En we geloven in ondernemerschap. We zijn jong en ambitieus, de klant staat bij ons centraal, en we zetten een stapje extra als dat nodig is. Maar dat extra stapje zetten we niet alleen voor de klant, dat doen we ook voor onze collega’s.

“Iedereen is bij ons gelijk,” zegt Fass regelmatig. Daarom is de organisatiestructuur van PIDZ ook zo plat mogelijk, zijn de communicatielijnen kort, kent iedereen elkaar persoonlijk, hebben we vertrouwen in elkaar, en heerst er een open en ontspannen sfeer.

Dat zie je terug in onze kernwaarden. Verbinden, vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid: iedereen die bij en voor PIDZ werkt weet dat die woorden in ons DNA zitten. Herken je jezelf daarin? We heten je graag welkom bij de PIDZ-familie!

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.