Jouw personeels-tekort opgelost door onze zzp'ers

Hoge werkdruk, stijgend ziekteverzuim, personeel dat de zorg verlaat en de instroom die achterblijft. Door het personeelstekort in de zorg zien wij dat het rondkrijgen van de planning een uitdaging is voor veel zorginstellingen.

Samen lossen we dit tekort op. Met ons netwerk van duizenden zzp’ers in de zorg vind je de juiste zelfstandig zorgprofessional. De zzp’ers zijn ervaren, snel inzetbaar en zijn zowel voor korte als lange termijn beschikbaar. 

Dit beloven wij jou

De beste zzp’ers in de zorg

We selecteren iedere zelfstandig zorgprofessional persoonlijk op kwaliteit, ervaring en ondernemerschap.

6000 zzp’ers die snel inzetbaar zijn

77% van de ingevulde opdrachten wordt binnen 2 uur ingevuld. 

24/7 bereikbaar voor een oplossing dichtbij

Je kunt zelf zorgprofessionals inschakelen wanneer jij ze nodig hebt. Ons platform is 24/7 bereikbaar.

Kennispartner met expertise

Wij zijn dé kennispartner op gebied van zzp-bemiddeling. Zo kun jij volgens wetgeving op de best mogelijke manier zzp’ers inhuren.

Verzekerd van een kwalitatieve zzp’er

Kwaliteit van zorg is belangrijk. Het is tenslotte mensenwerk. Daarom kan niet iedere zzp’er zich zomaar bij PIDZ aansluiten. Om dit te kunnen waarborgen leren wij alle zzp’ers persoonlijk kennen, voordat ze jouw opdracht kunnen accepteren. Onze zzp’ers screenen we onder andere op de volgende punten:

Kwalitaiteve-zzper-in-de-zorg-voor-jouw-personeelstekort

Vind jouw match
snel en eenvoudig

Kwaliteit is belangrijk. Net als snelheid. Want als je een zorgprofessional zoekt, dan heb je er ook écht één nodig. Via ons platform mijnPIDZ® kun je direct een zzp’er vinden voor jouw openstaande opdracht.

Met meer dan 6000 zzp’ers door heel Nederland is ons aanbod heel divers. Van begeleiders in de provincie Groningen tot aan verpleegkundigen in de regio Roermond, je vindt ze allemaal in ons mijnPIDZ systeem.

Meer dan 650 zorginstellingen gingen de samen-werking aan

mijnPIDZ® lost jouw personeelstekort op

Met behulp van onze slimme software heb je de ideale zzp’er voor jouw opdracht zo gevonden. Je vult jouw eisen en wensen in, laat weten waar en wanneer de opdracht is en ons systeem doet de rest.

Beschikbare zzp’ers die voldoen aan jouw opdracht krijgen een uitnodiging. De uiteindelijke keuze ligt bij jou, zodat je zeker weet dat de zzp’er past bij de opdracht en jouw zorginstelling.

mijnPIDZ lost personeelstekort op in de zorg

Voordelen voor zorginstellingen

Direct contact
met de zzp’er

Je administratie snel geregeld

Expert op het gebied
van wet DBA

Alle zzp’ers zijn
zorgvuldig geselecteerd

Eerlijke en transparante tarieven

De voordelen voor zorginstellingen

Direct contact met de zzp’er
Je administratie snel geregeld
Expert op het gebied van wet DBA
Alle zzp’ers zijn zorgvuldig geselecteerd
Eerlijke en transparante tarieven

Inspiratie voor jou

Wet DBA en bemiddelings-
bureaus

Waar moet een bemiddelaar in de zorg rekening mee houden als het gaat om wet DBA?

Werkdruk in de zorg, luister naar je grenzen

Betrokkenheid is een kracht, maar ook een valkuil. Ik denk dat veel zorgverleners hiermee struggelen.”

Zo werkt mijnPIDZ voor zorginstellingen

Je kunt specifieke wensen en behoeften invullen die voor de opdracht van toepassing zijn.

Wet DBA en bemiddelingsbureau
Waar moet een bemiddelaar in de zorg rekening mee houden als het gaat om Wet DBA?
Werkdruk in de zorg, luister naar je grenzen
Werken in de zorg: voor de meeste zorgverleners voelt het als een roeping…
Zo werkt mijnPIDZ voor zorginstellingen
Met de zoek & boek-module kan de planner of zorgmanager makkelijk opdrachten uitzetten…

Swipe

Kennismaken?

Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Ben je zzp’er en heb je een vraag? Klik dan hier.

Veelgestelde vragen

Als partner van zorginstellingen staan wij voor je klaar om de verbinding te leggen met een van de meer dan 6000 zzp’ers die zich bij ons hebben aangesloten. Dit zijn ervaren zorgverleners met diverse profielen en kwaliteiten, van helpenden tot verpleegkundigen. Op ons online platform mijnPIDZ kun je 24/7 terecht om je opdracht uit te zetten. We denken met je mee over kortlopende en langdurige oplossingen voor jouw personeelsproblemen. 

Kwaliteit van zzp’ers vinden wij van groot belang. Voordat een zzp’er toegang krijgt tot mijnPIDZ, doorloopt deze een uitgebreid en persoonlijk intakeproces. Een gesprek met een recruiter op een van onze vestigingen is hier onderdeel van. Net als het controleren van alle verplichte documenten onder een speciale lamp. Alleen met de juiste papieren, de juiste ervaring en de juiste intentie kan een zzp’er via PIDZ aan het werk. Meer weten? Lees ons kennisbankartikel: Hoe waarborgt PIDZ de kwaliteit?  
 

Kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Daarom hanteren wij een uitgebreid intakeproces waarin wij alle zzp’ers eerst persoonlijk ontmoeten voordat zij ingeschreven worden. Ook vragen we minimaal twee jaar relevante werkervaring na het behalen van het zorgdiploma. Zo weten we dat de zzp’ers in mijnPIDZ gekwalificeerd, ervaren en gemotiveerd zijn om de opdrachten van zorginstellingen uitstekend uit te voeren. Daarnaast bestaat ook een kwaliteitscommissie, die continu bezig is om de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. En we hebben een meldpunt waarop zorgprofessionals meldingen van misstanden in de zorg door kunnen geven aan ons.

Via de handige zoek & boek-module in mijnPIDZ kun je zelf opdrachten uitzetten onder de zzp’ers die bij PIDZ ingeschreven zijn. Hierbij kun je filters instellen op basis van de behoeften van het vaste zorgteam. Denk hierbij aan de functie, maar ook aan aanvullende certificaten zoals bijvoorbeeld BHV of de bevoegdheid om een tillift te gebruiken. Ook kun je een maximum uurtarief invullen bij het zoeken naar zzp’ers. 

Alleen zzp’ers die voldoen aan de eisen van de zorginstelling krijgen een uitnodiging voor de opdracht toegestuurd. En wanneer een zzp’er de opdracht accepteert, krijg je het profiel van deze zzp’er te zien en kun je besluiten akkoord te gaan met de inzet van deze zzp’er of verder te willen zoeken naar een andere zzp’er. Hiermee krijg je als zorginstellingen dus zelf regie over welke zzp’er uiteindelijk de opdracht uitvoert. 

Benieuwd naar hoe mijnPIDZ werkt? Neem dan contact met op met een van onze vestigingen.

Belangrijk voor de wet DBA is dat er goede afspraken vastgelegd worden waarin er géén gezagsverhouding bestaat tussen de zorginstelling en de opdrachtgever. En dat deze afspraken op de werkvloer nageleefd worden. Daarnaast hebben we een aantal algemene en korte tips:

  • Huur geen oud-personeel in
  • Sluit de overeenkomst direct af met de zzp’er
  • Zorg voor een flexibele schil die groot genoeg is voor afwisseling 

Wil je meer weten over de wet DBA? Lees dan onze whitepaper: De wet DBA in een notendop uitgelegd 

In het kader van het vrije ondernemerschap van de zzp’er, mag deze zelf bepalen welk uurtarief hij of zij hanteert. Dit uurtarief is bij PIDZ een all-in tarief. Dit houdt in dat reiskosten en andere onkosten hierin verrekend moeten zijn. Dit tarief is in de meeste gevallen btw-vrij en in enkele situaties die vastgesteld zijn in de Overeenkomst van Opdracht met de zzp’er, ontvangt de zzp’er een toeslag voor bepaalde opdrachten.  

Dit willen wij bereiken

Wij hebben de intentie om iets te veranderen in de zorg. Wij weten wat er speelt. En van die uitdagingen draaien we onze blik niet weg. Met ons professionele netwerk brengen we menselijke verbinding tot stand tussen zzp’ers en zorginstellingen. We staan naast deze partijen om samen te werken aan oplossingen die de zorg weer positief en gezond maken.
Lees hier alles over onze missie.

PIDZ brochure - Voor Zorginstellingen

Benieuwd naar wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Download de brochure.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.