Voor zorginstellingen

Zorg moet altijd doorgaan

Onze mensen zijn het antwoord

Je wilt goede zorg leveren. Juist als het druk is, moet je kunnen vertrouwen op deskundige zorgprofessionals. Ervaren, gekwalificeerde zorgverleners die flexibel inzetbaar zijn voor jouw organisatie. Mensen met een groot zorghart. Je vindt ze via PIDZ. Je hoeft alleen nog maar je opdracht met ons te delen en de perfecte match is snel gemaakt.

Uitgebreide screening

We nemen onze rol heel serieus en leren al onze zorgverleners persoonlijk kennen. Pas als we weten wie ze zijn, verschijnt hun portfolio online. Zo ben je als zorginstelling verzekerd van ervaren, gemotiveerde en gekwalificeerde zorgprofessionals.

Slim matchingsysteem

In Nederland zijn we het grootste servicebureau in de zorg. In de 10 jaar van ons bestaan hebben zorginstellingen ons leren kennen als een betrouwbare partner, sterk in het oplossen van complexe en urgente vraagstukken.

Partner in de zorg

Met vestigingen door heel Nederland zijn we altijd vlakbij. We leveren snel, ook als je op zoek bent naar specialistische zorg. Regiebehandelaar? Verpleegkundig specialist? In onze database vind je ze allemaal.

Vind de beste zorgprofessionals

Werken in de zorg maar dan op jouw manier - PIDZ

Kwaliteit is belangrijk. Net als snelheid. Want als je een zorgprofessional zoekt, dan heb je er ook écht één nodig. Wij begrijpen de urgentie. En ook wij willen dat cliënten en patiënten altijd op de beste zorg kunnen rekenen. Daarom kun je zelf, 24 uur per dag en 7 dagen per week, inloggen op mijnPIDZ®: ons online systeem om je opdracht uit te zetten. Meer dan 6.000 zorgprofessionals staan voor je klaar.

De voordelen van PIDZ

Vind jouw match snel en eenvoudig via mijnPIDZ®

“PIDZ zorgt snel voor de juiste zorgprofessional”

Jolanda, De Rijnhoven

+500 zorginstellingen gingen je voor

Jouw partner in de zorg

PIDZ wil de zorg verbinden met de mensen die erin werkzaam zijn. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid en echte liefde voor het vak. Zorg moet niet om winst draaien, maar om het creëren van waarde.

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vestigingen door heel Nederland is PIDZ altijd vlakbij

In onze vestigingen ontmoet je de mensen die dag in, dag uit de zorg menselijker maken. Op onze eigen PIDZ manier.

Benieuwd naar wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Download de brochure.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.