Partner in het vinden van
professioneel ziekenhuispersoneel

PIDZ voor ziekenhuizen

Je wilt goede zorg leveren. Juist als het druk is, moet je kunnen vertrouwen op deskundige zorgprofessionals. Ervaren, gekwalificeerde zorgverleners die flexibel inzetbaar zijn voor jouw ziekenhuis. Wij helpen je graag bij het vinden van verpleegkundigen. Of dit nu voor kortlopende, losse opdrachten zijn of opdrachten voor langere periodes. Je kunt op ons vertrouwen.

Uitgebreide screening

We nemen onze rol heel serieus en leren al onze zorgverleners persoonlijk kennen. Pas als we weten wie ze zijn, verschijnt hun portfolio online. Zo ben je als ziekenhuis verzekerd van ervaren, gemotiveerde en gekwalificeerde zorgprofessionals.

Slim matchingsysteem

In Nederland zijn we het grootste servicebureau in de zorg. In de 10 jaar van ons bestaan hebben zorginstellingen ons leren kennen als een betrouwbare partner, sterk in het oplossen van complexe en urgente vraagstukken.

Partner in de zorg

Met vestigingen door heel Nederland zijn we altijd vlakbij. We leveren snel, ook als je op zoek bent naar medisch specialisten. Algemeen verpleegkundige, IC of SEH verpleegkundige. In onze database vind je ze allemaal.

Voor welke uitdaging je ook staat

Algemeen verpleegkundige

Ben jij op zoek naar ervaren algemeen verpleegkundigen die de artsen kunnen assisteren?

IC verpleegkundige

Zoek jij verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in intensive care werkzaamheden?

SEH verpleegkundige

Hulp nodig bij werkzaamheden op de afdeling spoedeisende hulp?

OK
verpleegkundige

Ben jij op zoek naar ervaren verpleegkundigen die aan de slag kunnen op de OK?

Vind gekwalificeerde zorgprofessionals

Bij PIDZ vind je alleen de beste zorgprofessionals. We stellen hoge eisen aan hun ervaring, kennis en kunde én ondernemerschap. Via Groeispurt houden de zelfstandig zorgprofessionals hun kennis helemaal up-to-date. Daar vinden zij theorie- en praktijkopleidingen op vakinhoudelijk gebied. Zo kun je ervan op aan dat onze mensen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Waar wij in investeren

Zorginstellingen betalen voor onze diensten een vaste vergoeding. Benieuwd wat we met deze vergoeding doen?

Wij besteden veel tijd en aandacht aan de intake van zorgprofessionals en opdrachtgevers. Die persoonlijke aandacht in combinatie met slimme software zorgt voor de perfecte match.

Het online PIDZ-systeem is een zorgvuldig samengestelde database met zelfstandig zorgverleners en zorgvragers met specifieke wensen en eisen. 

Techniek is een middel dat we inzetten om met zorg verbonden te blijven. We werken elke dag aan nieuwe toepassingen om mijnPIDZ® nog beter te maken.

Voor spoedvragen is ons online PIDZ-systeem 24/7 beschikbaar en up-to-date. 

Onze zorgprofessionals hanteren hun eigen tarieven. Die berekenen ze direct door aan de opdrachtgever. Wij vragen een servicevergoeding aan zorginstellingen voor onze dienstverlening.

Zorgen voor mensen is het mooiste dat er is. Ieder jaar kiezen we een nieuw maatschappelijk doel en investeren we in activiteiten die er vaak bij inschieten door tekorteen in personeel en budget. Ook dat is voor ons ‘met zorg verbonden’.

+500 zorginstellingen gingen je voor

Tijdelijke ondersteuning nodig voor jouw team?

Bij ons vind je proactieve en ervaren zorgprofessionals die het werk zelf zien liggen. Zorgprofessionals nodig? Neem contact op met Kristel!

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) afspraak te maken. In dit gesprek leren we je graag beter kennen, laten we je zien hoe het online mijnPIDZ systeem werkt en horen wij graag hoe wij jouw instelling kunnen helpen.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.