Waarom jij je bij PIDZ zou aansluiten

Op je werk, maar toch thuis. Dat warme gevoel weet PIDZ te creëren. Met het eenvoudige softwaresysteem, mijnPIDZ, wordt bijna alles voor jou uit handen genomen. De administratie is volledig geautomatiseerd waardoor je alleen nog maar hoeft te doen waar je goed in bent: zorgen voor mensen.

Betaalbare zorg

Bij PIDZ maken we de zorg weer betaalbaar. Jouw uurtarief, waarin de reiskosten zitten inbegrepen, bepaal jij helemaal zelf. Andere bemiddelingsbureaus vragen een bepaald percentage van jouw omzet. PIDZ niet. We vragen slechts een maandelijkse softwarebijdrage.

Besluit jij je aan te sluiten bij een van onze tien vestigingen, dan bieden we graag het starterspakket aan. Je krijgt uitleg over wat het betekent om zelfstandige zorgprofessional te zijn en hoe PIDZ werkt. Daar krijg jij iets moois voor terug: diverse opdrachtgevers, een Wij-krant met de mooiste zorgverhalen, en zorgverlening op jouw manier.

24 januari 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.