Wat maakt PIDZ anders?

PIDZ is geen gewoon bedrijf. Dat beseffen we erg goed. Daarom zetten we voor je op een rij waar wij ook weer voor staan.

Wij vinden het belangrijk dat je als zzp’er daadwerkelijk je zelfstandigheid en vrijheid behoudt als ondernemer. Je bepaalt zelf je werktijden, uurtarief en hoe je je werk graag doet. Dat regel je allemaal rechtstreeks met je opdrachtgevers. PIDZ zit daar niet tussen, wij faciliteren alleen. PIDZ zorgt er wel voor dat je geen omkijken hebt naar alle vervelende (administratieve) zaken, die regelen wij voor je. Jij doet waar je gelukkig van wordt en staat er nooit alleen voor.

We gaan bij PIDZ voor langdurige relaties op basis van vertrouwen. Daarom hebben wij, in tegenstelling tot veel andere bureaus, in onze contracten géén relatiebeding opgenomen. Als zelfstandige moet je de vrijheid hebben je eigen keuzes te maken en daar horen een relatiebeding en hoge boetes wat ons betreft niet bij. Simpel gezegd: bij PIDZ zijn we niet met geld, maar met zorg verbonden. Zorgen voor mensen is immers waar het allemaal om draait.

13 juli 2017

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.