Webinars

Over ondernemerschap in de zorg

We denken graag met je mee op het gebied van ondernemerschap in de zorg. Hieronder vind je een overzicht van de (opnames van) webinars waarin onze experts hun kennis delen over specifieke onderwerpen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap in de zorg.

Webinar | Omdenken

Omdenken klinkt simpel. ‘Maak van een probleem een mogelijkheid’. Alleen in de praktijk is het verraderlijk lastig. We willen problemen namelijk het liefst oplossen. En dan bij voorkeur zo snel mogelijk. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Helaas is deze op zich logische neiging om problemen weg te werken een sta-in-de-weg om ze om te denken. En (belangrijker): een gemiste kans. Een probleem oplossen is goed. Een probleem omdenken is beter.

Webinar | Hoe om te gaan met de wet DBA en webmodule

De verhalen over de wet dba en webmodule zorgen voor veel onduidelijkheid en onrust. Daarom hebben wij Boris Emmerig, expert op gebied van wetgeving, bereid gevonden om je tijdens ons webinar helemaal bij te praten. In deze webinar gaan we in op, wat is de wet dba nu eignelijk, hoe werkt de webmodule, hoe kun je hier als zzp’er op inspelen en meer.

Webinar | Hoe om te gaan met jouw administratie als zzp’er

Als eigenaar van Allizo, het administratiekantoor voor zzp’ers in de zorg, hoort Jack van Ansem dagelijks waar je als zelfstandig zorgprofessional mee worstelt op gebied van financiën. Aangifte doen, aftrekposten, btw-vrijstelling, financiële regelingen tijdens de coronacrisis en verzekeringen voor zelfstandigen: Jack legt het graag helder voor je uit. 

Webinar | Hoe om te gaan met werkgeluk

Werkdruk, stress, ziekte… De coronacrisis heeft een flinke impact op ons in de zorg. Arjen Banach zelf heeft een achtergrond in de zorg en is een veelgevraagd spreker op het gebied van werkgeluk. In dit webinar geeft hij je tips en handvatten om je werkgeluk als zelfstandig ondernemer weer op peil te brengen én te houden.

Bekijk de opname van de webinar wanneer het jou uitkomt.

Meld je hieronder aan, dan zorgen wij er voor dat jij na afloop van onze webinars deze in je mailbox ontvangt. 

    Voornaam

    Email

    Nieuwsbrief

    Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.