Met zorg verbonden.

Ron en Fass voelen zich al jaren nauw verbonden met de zorg. Ze maakten van dichtbij mee hoe de zorg haar menselijke karakter langzaam kwijtraakte. Mensen werden nummers. En nummers werden getallen. PIDZ wil het tij keren. Zorg moet niet enkel om winst draaien, maar juist om het creëren van waarde. En dat doe je door goed voor elkaar te zorgen. Je kunt tenslotte pas goed zorg verlenen aan een ander, als er ook goed voor jou wordt gezorgd.

Goed voor elkaar zorgen, blijkt vandaag de dag geen eenvoudige opgave. In het digitale tijdperk is alles dan wel transparant geworden, elkaar écht kennen doen we niet meer. PIDZ heeft oog voor het individu. Wij kennen de zorgverleners die voor ons werken persoonlijk en weten welke vraagstukken bij onze opdrachtgevers spelen. Hiervoor volgen wij de ontwikkelingen in de zorg en de maatschappij op de voet.

PIDZ biedt een thuis voor zorgverleners. Een plek waar ze zich gerespecteerd voelen, ruggespraak kunnen houden, kennis opdoen en ervaringen delen. Ons systeem faciliteert hen en neemt hen werk uit handen. Dat maakt efficiënt en adequaat werken mogelijk en dat verbetert uiteindelijk de zorg. PIDZ maakt van zelfstandige ondernemers, zelfstandige zorgverleners.

Wij zien het als onze missie om de zorg verbonden te houden met de mensen die er werkzaam in zijn. Dat vraagt om een alerte houding, om continue betrokkenheid en échte liefde voor het vak. De zorg voor mensen kent geen kantooruren. PIDZ kan op ieder moment van de dag, daar waar een hulpvraag ontstaat een passend antwoord geven. Van een oplossing voor een complex zorgvraagstuk tot het vinden van een passende zorgverlener. PIDZ is altijd verbonden.

PIDZ. Met zorg verbonden.

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.