Zorg draait om mensen.

Laten we daar eens mee beginnen. Met mensen. Mensen die willen zorgen voor andere mensen, want daar draait het om. Bij PIDZ brengen we zorgprofessionals samen die er net zo over denken. Daarbij ontzorgen we zowel opdrachtgevers als zorgverleners, zodat ze bevlogen blijven (of hun bezieling terugvinden). En we houden de kosten zo laag mogelijk, zodat er meer geld overblijft voor betere zorg.

text_pencil

Het online PIDZ-systeem

De liefde voor zorg koppelen we bij PIDZ aan de allerlaatste software en online mogelijkheden. Daar hebben we knappe koppen voor die daar op hun beurt weer warm van worden. Ieder z’n ding. We zijn in ieder geval heel blij met alle slimme technologie om zoeken, boeken en matchen makkelijk te maken.

Het online PIDZ-systeem is beslist geen simpele marktplaats, maar een zorgvuldig samengestelde database met zelfstandige zorgverleners en zorgvragers met specifieke wensen en eisen. De intake nemen we heel serieus. We willen iedereen echt persoonlijk kennen. Pas als we een duidelijk beeld van iemand hebben, verschijnt zijn portfolio online. Bij PIDZ vinden zorgorganisaties dan ook gegarandeerd alleen ervaren, gemotiveerde en gekwalificeerde zorgverleners.

Altijd verbonden.

De zorg voor mensen vindt niet plaats tijdens kantooruren. Op ieder moment van de dag ontstaat er ergens een hulpvraag die een antwoord verdient. Ons online PIDZ-systeem is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en up-to-date.

100% transparant.

Bestaat er eigenlijk zoiets als 100% transparant? We weten het niet, maar wij kennen alvast geen geheimen. We communiceren open en eerlijk over prijzen. Zorgverleners hanteren hun eigen tarieven en berekenen die 1-op-1 door aan opdrachtgevers. PIDZ krijgt alleen een kleine servicevergoeding van de opdrachtgevers.

Kwaliteit voorop.

Kwaliteit staat bij PIDZ voorop. De intake nemen we daarom heel serieus. We willen iedereen echt persoonlijk kennen. Pas als we een duidelijk beeld van iemand hebben, verschijnt het portfolio online. En ook wanneer een zorgprofessional bij ons ingeschreven is, houden we contact. Zo helpen we ze via onze PIDZ Academie om bevoegd en bekwaam te blijven, maar ook om persoonlijk te groeien. En tijdens onze PIDZ Plus events houden we ze op de hoogte op het gebied van ondernemerschap.

icn_speechbubble

Een thuis voor zzp’ers.

Toen PIDZ-oprichters Ron en Fass zelf als zelfstandig verpleegkundige werkten, voelden ze zich al snel behoorlijk eenzaam. Dat klinkt als een bijzaak, maar dat is het niet.

Bij wie lucht jij je hart als je geen directe collega’s hebt? Wie vraag jij om advies? En wie neemt je werk over als je ziek bent of er even tussenuit wilt? PIDZ wil een thuis zijn voor zzp’ers. Een netwerk met informatieve bijeenkomsten, opleidingen en trainingen en allemaal andere nuttige dingen. Maar ook een plek waar je andere zelfstandigen treft voor een borrel of een bbq.

We hebben het mooiste vak dat er bestaat, dat mogen we nooit vergeten. Samen maken we zorg weer leuk, flexibel, mensgericht en betaalbaar.

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.