Zzp’ers geven PIDZ 8,7 na inschrijving

De mening van zzp’ers is voor PIDZ natuurlijk erg belangrijk. Zo kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren en aan laten sluiten op de behoeften van de zzp’ers. Om die reden vragen we regelmatig om feedback. Bijvoorbeeld ook na het proces van inschrijving.

In 2023 kregen wij van 1150 zzp’ers een review nadat zij hun inschrijftraject afgerond hadden. Gemiddeld beoordeelden zij dit traject met een 8,7. Een cijfer waar wij heel blij van worden! De belangrijkste reden voor een goede beoordeling was het persoonlijke contact met de recruiter op een vestiging in de buurt. Een verbeterpunt is de doorlooptijd van het inschrijftraject. Hier zijn we van op de hoogte en we werken er hard aan om dit zo snel mogelijk in te korten.

We willen iedereen die feedback heeft gegeven van harte bedanken daarvoor. Wil je iets met ons delen over je ervaringen met PIDZ? Dan kun je ons altijd een e-mail sturen op kwaliteit@pidz.nl.

Vergeet niet om deze post te delen.

Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.