PIDZ Zwolle

Illustratie van een rode locatiepin
Schurinkstraat 23
7731 GC Ommen
Nederland

E-mail:
zwolle@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)38 202 22 95

Met gezamenlijk meer dan 50 jaar praktijkervaring in de zorg, kennen de medewerkers van PIDZ Zwolle het reilen en zeilen op de werkvloer en de daarbij behorende uitdagingen als geen ander. Kwaliteitszorg is een continuproces waarbij het creëren van een gedegen samenwerking tussen alle partijen van zorgorganisatie tot zzp’ers een cruciaal belang is.

"We zijn geen dienstenvuller maar een kwaliteitsleverancier." Cor ten Cate

Continuïteit van zorg vraagt om maatwerk. Door middel van persoonlijke aandacht, een up-to-date softwaresysteem en kennis uit de praktijk, zet PIDZ Zwolle zich dagelijks in voor aangesloten zorginstellingen en zzp’ers. Wij denken mee, zijn er voor vragen en advies, ook op momenten dat het hard nodig is.

Verpleging en verzorging: VVT/thuiszorg/NAH
• Verpleegkundige MBO 4
• Verpleegkundige HBO 5
• Verpleegkundige HBO 6
• Verzorgende IG MBO 3

Begeleiding GGZ/VGZ/NAH/Jeugd:
• Begeleider MBO 3
• Begeleider MBO 4
• Begeleider HBO 5/SPH
PIDZ Zwolle is gevestigd aan de rand van centrum Ommen. Er is rondom het pand voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar. Tevens zijn er vier eigen parkeerplaatsen voor het pand aanwezig.
Station Ommen is per trein tweemaal per uur bereikbaar en is onderdeel van het traject Zwolle – Emmen.

PIDZ Zwolle is 20 minuten lopen vanaf station Ommen gevestigd.
Route; Loop naar het oosten op de Stationsweg (ca. 150m), Sla linksaf naar de Stationsweg/de N347 loop door tot over de vechtbrug (ca. 900m), waarna rechtdoor vervolgen over de Pr. Julianastraat (350m), de Pr. Julianastraat gaat over in de Schurinkstraat na ca.170m, Hier vind je PIDZ Zwolle aan de linkerkant.

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.